MINI СЕРВИЗ

СЕРВИЗНИ ПАКЕТИ ЗА ВАШЕТО MINI.

Сега в MINI М Кар Варна може да сe възползвате от услуги за поддръжка на Вашето MINI на специални цени. Тези услуги включват от смяна на масло до смяна на предни и задни накладкиДоверете се на опита на нашите специалисти и те ще се погрижат за автомобила Ви, като винаги разчитат на качеството на оригинални части MINI. 

Разгледайте нашите сервизни пакети за избрани модели MINI и се свържете с нас като изпратите запитване или се обадете на тел.: +359 52 739 860.

 • Обслужване на двигателно масло с маслен филтър на цени от 153 лв.*
 • Въздушен филтър на цени от 56 лв.*
 • Микрофилтър на цени от 81 лв.*
 • Спирачна течност на цени от 39 лв.*
 • Предни спирачни накладки от 326 лв.*
 • Задни спирачни накладки от 298 лв.*

Пакетите са валидни за следните модели MINI MINI Clubman (R55), MINI Cooper S (R56), MINI Cabrio (R57), MINI Coupe (R58), MINI  Roadster (R59), MINI Countryman (R60), MINI  Paceman (R61).

* Оферта за конкретен модел се изготвя след предоставяне на VIN номер на автомобил.

СМЯНА НА МАСЛО.

MINI смяна на масло включва:

 • Смяна на моторното масло с оригинално MINI масло и източване на старото
 • Подмяна на маслен филтър
 • Зануляване на сервизния дисплей според заводската спецификация
 • Труд и материали

на цени от:

209 лв. с ДДС

СМЯНА НА СПИРАЧНИ НАКЛАДКИ.

Смяната на предните спирачни накладки включва:

 • Смяна на спирачните накладки с оригинални MINI накладки
 • Подмяна на сензора на спирачните накладки
 • Почистване на спирачките
 • Зануляване на сервизния дисплей според заводската спецификация
 • Труд и материали

на цени от:

399 лв. с ДДС

Поискайте вашата оферта сега

Изпратете вашите контакти, а ние ще Ви направим оферта

Моето съгласие за получаване на маркетинг съобщения

Съгласен съм М Кар Варна ООД с адрес гр. Варна, бул. „Владислав Варненчик“ 320 да обработва и използва предоставените от мен лични данни (напр. данни за контакт и лични данни, като дата на раждане и вид шофьорска книжка, хобита и интереси) с цел грижи за клиента и за избрани съобщения с информация за продукти и услуги на BMW Group, както и за маркетингови проучвания. М Кар Варна ООД може също да предоставя тези данни на определени дъщерни дружества, които могат да използват моите данни и да се свързват с мен за целите, посочени по-горе. Актуализациите на данните могат да се споделят между посочените дъщерни дружества.


Съгласен съм личните ми данни да бъдат използвани за създаване на индивидуален клиентски профил чрез статистическа процедура. Благодарение на този профил, ще получавам маркетингови съобщения със съдържание, което се отнася до мен, например, персонализирани оферти от БМВ България ЕООД и определени дъщерни дружества, както и на определени партньори по договори и сервизи (моят посочен предпочитан търговски представител, партньори при моята покупка на автомобил, сервиз или посещения за консултации или моят регионален партньор). Също така съм съгласен моят клиентски профил бъде предоставян от БМВ България ЕООД на определени дъщерни дружества и партньорите по моя договор и сервизите за целите, посочени по-горе, и че тези дружества могат да се свързват с мен със съдържанието, което се отнася до мен. Там, където са налични, следните данни, предоставени от мен или генерирани в резултат от моето ползване на продукти или услуги на БМВ България ЕООД, определени дъщерни дружества и техните партньори по договори и сервизи, могат да бъдат инкорпорирани в разработването на профила: информация за контакт (като напр. име, адрес, имейл адрес); допълнителна информация/предпочитания (като напр. предпочитан търговски представител, хобита); данни за идентификация (като напр. клиентски номер, номер на договор); клиентска история (като напр. получаване на оферти, данни за покупка на превозно средство, информация за търговски представител); данни за превозното средство (като напр. данни за ползването на BMW Connected app: километраж, обем на резервоара); данни от апликации / уебсайт-/-социални медии (като напр. данни от онлайн акаунтите myBMW или myMINI). Изчерпателен списък с данни от тези категории може да бъде открит тук.


Във всеки един момент мога да оттегля декларациите за съгласие с действие за в бъдеще. След пълно оттегляне на съгласието, моят клиентски профил повече няма да бъде обработван и повече няма да получавам маркетинг съобщения. Чрез посочените по-долу начини за контакт, имам възможност също да изисквам информация относно моите данни, съхранявани при М Кар Варна ООД и/или БМВ България ЕООД, както и корекция, заличаване или блокиране на моите лични данни. Допълнителна информация относно обработването на моите лични данни и моите права могат да бъдат открити в политиката за поверителност, посочена тук.

Обадете се